MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tłuste ryby morskie takie jak łosoś, śledź, makrela czy...
fot. moreharmony/pixabay.com

Jedz na spalanie tłuszczu. Najlepsze fatburnery to właśnie te produkty! Z nimi schudniesz szybciej i więcej, niż się spodziewasz

Łosoś w diecie redukcyjnej

Tłuste ryby morskie takie jak łosoś, śledź, makrela czy sardynki to najbogatsze źródło kwasów tłuszczowych z grupy omega-3. Zwiększone spożycie tych związków ułatwia utratę tkanki tłuszczowej, na co wskazują wyniki badań australijskiego Uniwersytetu w Newcastle. Nasila też uczucie sytości, odczuwane na dwie godziny po jedzeniu.

Ryby są ponadto źródłem pokaźnych ilości wartościowego białka, witamin z grupy B, a także podkręcającego metabolizm jodu.

Zobacz również

Smartfony Infinix na polskim rynku. Marka celuje w segment młodzieżowy

Smartfony Infinix na polskim rynku. Marka celuje w segment młodzieżowy

Koszmarne zderzenie czołowe w Szaflarach. Dwie osoby ranne

Koszmarne zderzenie czołowe w Szaflarach. Dwie osoby ranne

Polecamy

Suchość w ustach to nie tylko odwodnienie. To może być objaw jednej z 5 chorób

Suchość w ustach to nie tylko odwodnienie. To może być objaw jednej z 5 chorób

Najmniejsze wsie w Polsce. Mogą być bliżej, niż ci się wydaje

Najmniejsze wsie w Polsce. Mogą być bliżej, niż ci się wydaje

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej