MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

XII Festiwal Książki Obrazkowej dla Dzieci ,,Literobrazki'' 2024 w Bydgoszczy

XII Festiwal Książki Obrazkowej dla Dzieci ,,Literobrazki'' 2024 w Bydgoszczy

Relacja z wieczoru autorskiego Krystyny Perlak w OKK "Akwarium"

Relacja z wieczoru autorskiego Krystyny Perlak w OKK "Akwarium"

Polecamy

Masz ochotę na lekkie śniadanie? Takiej jajecznicy na pewno nie znacie

Masz ochotę na lekkie śniadanie? Takiej jajecznicy na pewno nie znacie

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut

Lek typu „koń trojański” skutecznie odchudza. Czy już niedługo będzie można go kupić?

Lek typu „koń trojański” skutecznie odchudza. Czy już niedługo będzie można go kupić?