MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

Niedziela z rodziną. Festyn w szczecineckim parku [zdjęcia]

Niedziela z rodziną. Festyn w szczecineckim parku [zdjęcia]

„Myszy” kąsały do samego końca. W nagrodę zdobyły cenny bonus

„Myszy” kąsały do samego końca. W nagrodę zdobyły cenny bonus

Polecamy

Zobacz, co spędza sen z powiek mieszkańcom polskich miast i wsi

Zobacz, co spędza sen z powiek mieszkańcom polskich miast i wsi

Co łączy Tomasza Karolaka z Kacprem Kuszewskim? W życiu byście nie zgadli

Co łączy Tomasza Karolaka z Kacprem Kuszewskim? W życiu byście nie zgadli

Myśleli, że nikt nie zauważy? Dlaczego trenerzy dziwnie się zachowują?

Myśleli, że nikt nie zauważy? Dlaczego trenerzy dziwnie się zachowują?